Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Dancing With The Stars 2:σάρωσαν Μελέτη,Σαμαράς,Μπουλέ


«Εσκισε» σε τηλεθέαση η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing With The Stars 2. Κατά μέσο όρο έκανε σχεδόν 42%, ενώ υπήρχε τέταρτο (23:15 με 23:30) που άγγιξε το 53%.

Το απαστράπτον φόρεμα που επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για το πρώτο επεισόδιο του Dancing With The Stars 2 μας προϊδέασε εξ αρχής για τη βραδιά που θα ακολουθούσε. Η παρουσιάστρια ............


ήταν η πρώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς για πολλοστή φορά ήταν dressed to kill: ήτοι απλώς πανέμορφη.

Και οι διαγωνιζόμενες ωστόσο δεν πήγαν πίσω. Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν η πλέον καυτή εμφάνιση της βραδιάς, με τη Νάντια Μπουλέ να τη συναγωνίζεται στα ίσια… Την απόπειρά της να χορέψει έκανε και η Μαριέτα Χρουσαλά και για εμψύχωση είχε πάρει μαζί της στο κοινό τόσο τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, όσο και τη μαμά του συζύγου κυρία Μαριγώ Πατίτσα. Υπέροχη στα κόκκινα και η Ελεονώρα Μελέτη, ξεχωριστές όπως πάντα η Νατάσα Καλογρίδη και η Ναταλία Δραγούμη, απολαυστική η Νίκη Ξάνθου, ενώ πιο… ντροπαλή εμφανίστηκε η Μαρία Τσουρή.

Από τους άντρες την παράσταση έκλεψε, ποιος άλλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς! Χόρεψε τανγκό και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, βγάζοντας τον καλύτερό του εαυτό. Κατά τα λοιπά ο Γιώργος Χρανιώτης «έσκισε», ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν πολύ καλοί, ενώ σε κόντρα ρόλους είδαμε τους Γιώργο Γερολυμάτο και Νάσο Γαλακτερό.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Χρανιώτης, Μπουλέ και Μελέτη, ενώ την τελευταία η Μαρία Τσουρή.
Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, καθώς χθες μόνο γνωρίσαμε τα ζευγάρια και η διαδικασία της αποχώρησης θα ξεκινήσει από τις 27 Μαρτίου και μετά.
http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=112388

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου