Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ MEGA TV Επεισόδιο 127-128-129-130-131

Επεισόδιο 127ο
Περίληψη: Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να έρθει στο πάρτι που γίνεται στο μπαράκι προς τιμήν του 'Αρη. Ο Σταύρος διστάζει... Η Σάννυ ενημερώνει την παρέα γι' αυτό που συνέβη στον Σιμόν. Ο Δημήτρης καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της ότι...........


 ο απαγωγέας συνελήφθη. Ο Στράτος πιέζει τη Μαντώ να πουλήσουν τη φάρμα. Τα δυο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση όταν η Μαντώ μιλά άσχημα για την 'Ελσα και τα κίνητρά της. Ο 'Αρης φτάνει στο σπίτι της Φαίης και βλέπει τον Σταύρο να φεύγει. Θολωμένος από τη ζήλεια και την ανασφάλεια της φέρεται κτητικά και βίαια. Η σχέση τους μοιάζει να αποκτά όλο και περισσότερες ρωγμές. Ο Δημήτρης από τη μια μεριά προσπαθεί να ελιχθεί για να ξεφύγει από τον κλοιό της αστυνομίας, από την άλλη αισθάνεται την ανάγκη να δει τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα δέχεται την επίσκεψη του Κίμωνα, ο οποίος για άλλη μία φορά της δηλώνει με τη συμπεριφορά του ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ. Είναι πάντα και για πάντα ερωτευμένος μαζί της...
Επεισόδιο 128ο
Περίληψη: Ο Δημήτρης ανοίγει την καρδιά του στη Βίκυ. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους είναι  πλέον εμφανής. Στο μεταξύ, ο Μανόλης ξανακυλά στο πάθος του τζόγου, όπου πλέον κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.  Η Σάνυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Μαζί τους και ο οι φίλοι του Σταύρου από τη γειτονιά. Ο Στράτος αποφασίζει ότι η απουσία της 'Ελσας του είναι δυσβάσταχτη και σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και τις αδερφές του για να ακολουθήσει τον έρωτά του. Ο αστυνόμος Μακρής μαθαίνει τι συνέβη στον Μπούκουρα στη φυλακή. Τα περιθώρια για να στριμώξουν τον Μαλτέζο στενεύουν γι' αυτό και η Τάνια στήνει μία επιχείρηση για να τον παγιδεύσει. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και αποφασίζει να μιλήσει στη Ζωή για τα συναισθήματα που την κυριεύουν και την τρομάζουν.
Επεισόδιο 129ο
Περίληψη: Η Βίκυ μιλά για τα πάντα στη Ζωή, η οποία προσπαθεί, με κατανόηση αλλά και αναμφισβήτητη λογική, να συμβουλεύσει τη φίλη της για να μην πληγωθεί από τον Μαλτέζο για ακόμη μία φορά. Ο Μανόλης καταρρέει όλο και περισσότερο. Ψάχνει στα πράγματα της Βίκυς και κάνει μία ανακάλυψη που τον συγκλονίζει. Η Μαρία αγχώνεται για το πάρτυ με τους συμφοιτητές του Σταύρου. Ο 'Αρης μιλά στη Χρύσα, η οποία προσπαθεί να απαλύνει τις ανασφάλειές του σχετικά με τη Φαίη, ανασφάλειες που μοιάζει να του δηλητηριάζουν τη ζωή. Η Βίκυ βλέπει με τρόμο ότι ο Σταύρος έχει φορέσει το χρυσό ρολόι που του είχε δώσει πριν μήνες ο Φίλιππος Βαλάτος. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει για την παγίδα που έστησε η Τάνια στον Δημήτρη και γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας της ήταν τόσο καιρό ύποπτος για την απαγωγή του γιου τους.  Το party προς τιμήν του 'Αρη ξεκινά και φαίνεται «πολλά υποσχόμενο» μια που όλοι έχουν τις δικές τους προσδοκίες από τη βραδιά. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει εκρηκτική.
Επεισόδιο 130ο
Περίληψη: Ο Μανόλης ξεσπά στη Βίκυ και την κατηγορεί ότι πάντα τον αντιμετώπιζε σαν παιδί. Αυτή προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει. Στο party η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο όταν ο 'Αρης βλέπει στο χέρι του Σταύρου το ρολόι του παππού του. Τον κατηγορεί για κλοπή. Τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθούν να τους ηρεμήσουν αλλά οι δυο τους έρχονται στα χέρια. Στο υπόγειο της 'Αννας Σπανού, ο Μπίλλυ σκιτσάρει τα πρόσωπα του Σταύρου και της Βίκυς όπως τους θυμάται από παλιά. Η 'Αννα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για τα εικονιζόμενα πρόσωπα. Η Φαίη έχει εκνευριστεί πολύ από τη στάση του 'Αρη απέναντι στον Σταύρο και νιώθει να καταπιέζεται από την ανασφάλειά του. Ο Δημήτρης δίνει χρήματα στη Λένα για να εξασφαλίσει τη σιωπή της... Ο Μανόλης αποφασίζει να κάνει μια μοιραία κίνηση...
Επεισόδιο 131ο
Περίληψη: Το καθημερινό απογευματινό ραντεβού με το MEGA για την καινούργια σαιζόν είναι νεανικό.
Στο ADC, το πιο διακεκριμένο κολέγιο της Αθήνας, ο 'Αρης, γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας, είναι ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του και ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του.
Η πρωτιά του θα απειληθεί από την έλευση του Σταύρου, παιδιού φτωχικής γειτονιάς. Λόγω των εξαιρετικών του ικανοτήτων, ο Σταύρος καταφέρνει να σπουδάσει στο κολέγιο με υποτροφία. Γρήγορα οι δυο τους θα γίνουν ανταγωνιστές για τις επιδόσεις στη σχολή αλλά και για μια κοπέλα. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πολύ πιο επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν: Στο παρελθόν κρύβονται καλά θαμμένα μυστικά που αφορούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους θα παίξει ο πατέρας του 'Αρη, πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, αποφασισμένος μόνο να κερδίζει.
Με φόντο ένα πολύβουο κολέγιο και πλαίσιο τις ιστορίες των σπουδαστών και των καθηγητών, ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής των δύο παιδιών. Οι φιλίες, οι έρωτες αλλά και οι προδοσίες αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας των φοιτητών αλλά και των καθηγητών. 'Ομως τα μυστικά, οι ίντριγκες και τα σκοτεινά γεγονότα του παρελθόντος των δυο παιδιών σημαδεύουν το παρόν το δικό τους και των οικογενειών τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου