Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Fatmagul-επεισόδιο 112-113-114

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114
Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ προσπαθεί να στηρίξει τον Κερίμ, του οποίου η οργή μεγαλώνει αθόρυβα μέσα του. Εντωμεταξύ, στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ πηγαίνει μία γυναίκα και ζητά βοήθεια για την κόρη της, την Οζγκέ, η οποία έχει επίσης πέσει θύμα βιασμού. Η Φατμαγκιούλ .....


δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητη από την ιστορία και αποφασίζει να μιλήσει στην Οζγκέ. Αυτή τους η συνάντηση επηρεάζει και τον Κερίμ, με διαφορετικό, όμως, τρόπο. Ο Ερντογάν καλείται για ανάκριση κι ο κλοιός αρχίζει ξανά να σφίγγει γύρω του, παρασύροντας μέσα του και τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά, που καταλαβαίνει ότι θα μπλεχτεί άσχημα, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη μόνη διέξοδο που έχει. Η φωνή της Οζγκέ φουντώνει την ελπίδα και θα σημάνει την αρχή ενός νέου αγώνα κατά του βιασμού, που πρώτη ξεκίνησε η Φατμαγκιούλ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113
Περίληψη: Ο Κερίμ νιώθει απελπισμένος απέναντι στους Γιασαράν κι αρχίζει να στρέφει το θυμό του προς τον ίδιο. Κλείνεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό του και τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι ο Ερντογάν είχε μπει κρυφά στο σπίτι τους και άγγιξε το νυφικό της Φατμαγκιούλ. Πηγαίνει στη ντουλάπα της, παίρνει το νυφικό που ο ίδιος της είχε δωρίσει και αρχίζει να το κομματιάζει, διαλύοντας μαζί και το μεγαλύτερο όνειρο της Φατμαγκιούλ. Ο Κερίμ θέλει να πάει αμέσως να βρει τον Ερντογάν για να λογαριαστούνε. Ο σιωπηλός πόλεμος που συνεχίζεται μεταξύ του Ερντογάν και του Ρεσάτ θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο όταν ο Ερντογάν μαθαίνει την παγίδα που του έστησε ο θείος του. Ο Καντίρ μέσα από την έρευνά του βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία που στριμώχνουν τον Ερντογάν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112
Περίληψη: Ο Κερίμ υποστηρίζει τη Φατμαγκιούλ στο να πάρει τη σωστότερη απόφαση που εκείνη νομίζει. Η Φατμαγκιούλ σκέφτεται να παρατήσει τον αγώνα της, ενώ η Εμπέ Νινέ προσπαθεί να την εμποδίσει και επισημαίνει ότι αυτή θα ήταν η λάθος κίνηση για όλους. Η καθυστέρηση της Φατμαγκιούλ να απαντήσει γίνεται δεκτή από τους Γιασαράν ως νίκη τους. Η Φατμαγκιούλ εξαντλεί τελικά το χρονικό περιθώριο που της δώσανε και πηγαίνει στον εισαγγελέα. Εκεί συναντά τον Μιουνίρ και γνωστοποιεί την απόφασή της, της οποίας τον αντίκτυπο δεν θα περιμένει κανείς. Για άλλη μια φορά, πάντως, η σκιά του Ερντογάν καταφέρνει να πέσει πάνω στα όνειρα της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου