Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

FATMAGUL MEGATV ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 140-141-142

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140
Περίληψη: Μια βραδιά που είχε ξεκινήσει άσχημα για τον Ερντογάν καταλήγει ακόμα χειρότερα, θέτοντας όλα τους τα σχέδια διαφυγής σε κίνδυνο. Από την άλλη πλευρά, η Περιχάν προσέχει ότι η Λάλε έχει πάρει όλο τον έλεγχο της εταιρείας κι αρχίζει να αναρωτιέται για το ..........


τι πράγματι συμβαίνει. 'Οσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν τόσο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται το μυστικό της Λάλε. Ο Κερίμ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του σχετικά με τα αισθήματα της Φατμαγκιούλ και τότε, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, γίνεται η πρώτη αληθινή κουβέντα μεταξύ πατέρα και γιου. Η Εμπέ Νινέ, που θέλει να κλείσει η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, βρίσκει μια λύση γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ), Engin Akyurek (Κερίμ), Frat Celik (Μουσταφά), Murat Daltaban (Μιουνίρ), Kaan Tasaner (Ερντογάν), Engin Ozturk (Σελίμ), Deniz Turkali (Περιχάν), Seda Guven (Μελτέμ), Esra Dermacioglu (Μουκάντες), Bulent Seyran (Ραχμί), Veda Yurtsever Ipek (Εντέρ), Sacide Tasaner (Χαλιντέ), Deniz Baytas (Χιλμιγέ), Alper Saylik (Σαμί), Savtap Ozaltun (Χατζέρ), Ata Yilmaz Onal (Μουράτ), Alper Kut (Ομέρ), ο Serdar Gokhan (Φαχρετίν), ο Civan Canova (Καντίρ), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

FATMAGUL
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 141
Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ, που ανησυχεί ότι η απόσταση με τον Κερίμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει, πηγαίνει στην Αλικαρνασσό για να είναι μαζί του. Μόλις ο Κερίμ την αντικρίζει ξεχνάει όλες του τις ανησυχίες και προσπαθεί να μην σκέφτεται τον Μουσταφά. Η Φατμαγκιούλ με την κίνησή της κάνει ένα πραγματικά μεγάλο βήμα προς τον Κερίμ. Η Μουκάντες, που φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το παιχνίδι που έχει στήσει, προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αλικαρνασσό. Παρόλα αυτά, καθώς ο Μουσταφά συνεχίζει να γράφει γράμματα κάθε μέρα για να προσεγγίσει τη Φατμαγκιούλ, η Μουκάντες αναγκάζεται να λάβει και πάλι δράση. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ και ο Φαχρετίν έχουν ακολουθήσει στην Αλικαρνασσό τον γιατρό που υπέγραψε την ψευδή μαρτυρία σχετικά με την κακοποίησή της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει αυτοπροσώπως. 'Οταν τελικά μιλάνε, τότε και οι δυο πλευρές ξαναζούνε εκείνα τα γεγονότα. Καθώς η Φατμαγκιούλ συνεχίζει να συναντιέται με κάθε άτομο υπεύθυνο για τον εφιάλτη που έζησε και να το κοιτάει στα μάτια, ο Κερίμ συνεχίζει να παλεύει κι αυτός με τη συνείδησή του

FATMAGUL
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142
Περίληψη: Ο Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ μένουν επιτέλους μόνοι τους και περνούν μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Η Φατμαγκιούλ κάνει ένα βήμα περαιτέρω στη σχέση τους κι έτσι βρίσκονται σε μια ρομαντική κατάσταση που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν βιώσει οι δυο τους. Η Φατμαγκιούλ νιώθει επιτέλους ασφάλεια έξω από το προστατευτικό της τείχος και συνειδητοποιεί με έκπληξη ότι δεν φοβάται πια καθόλου τον Κερίμ. Ωστόσο, την επόμενη μέρα η διάθεσή τους χαλάει με τα νέα που μαθαίνουν από την Κωνσταντινούπολη. Εξαιτίας αυτών που πέρασαν ο Ραχμί και ο Καντίρ από τους εχθρικούς γείτονες, το ζευγάρι αναγκάζεται να γυρίσει άρον-άρον πίσω. Στο καινούργιο τους σπίτι τους περιμένει άλλος ένας διαφορετικός πόλεμος. Από την άλλη, η είδηση ότι ο Ερντογάν συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη είναι η πρώτη μεγάλη ανταμοιβή στο δικαστικό της αγώνα που συνεχίζεται εδώ και τόσο καιρό. Ο Σελίμ, που συνεχίζει να κρύβεται μαζί με την Αϊτζέ, ολοένα και βρίσκεται σε χειρότερη θέση. Η Περιχάν σοκάρεται μόλις μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα της Λάλε Γκιοζάλ. Παρ' όλα αυτά, όταν όλα αποκαλύπτονται, η Λάλε βρίσκεται ήδη πολλά βήματα μπροστά από τον Ρεσάτ Γιασαράν. 'Ολα τα αρνητικά των τελευταίων ημερών όμως ξεχνιούνται, όταν η οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τα γενέθλια του Κερίμ στον κήπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου